onsdag 2 januari 2013

USA via internet poker vs President Obama - Nöje - Spel


fras har spridit sig över hela internet som Barack Obama har varit ganska en "poker hycklare" med tanke på att han detaljerade bli en ganska ansedd pokerspelare som en dold färdighet för den period som 2008 kampanj. Även USA online poker har varit i kaos någonsin ser att Black Friday. Detta betyder dagen de stora 3 online poker webbplatser på Internet hamnade stänga som PokerStars, hela Tilt Poker & Cereus (UB.com och komplett Poker).

tanke April 15. (även erkänd som Black Friday bland poker spelare och on-line fläktar spel) mycket mer och ytterligare webbplatser internet har stängts av de amerikanska myndigheterna som DoylesRoom, betED, och TruePoker. Med detta lämnar andra webbplatser på Internet för att återkalla posten från amerikanska spelare för deras ha skydd. För närvarande lämnar endast ett fåtal webbplatser på Internet som Bodog och Carbon Poker. Fras har spridit sig över hela internet som Barack Obama har varit ganska en "poker hycklare" med tanke på att han detaljerade bli en ganska ansedd pokerspelare som en dold färdighet för den period som 2008 kampanj. Tillsammans med att det konstaterades att det i Chicago senaten Obama deltog i konventionella poker speltitlar med både republikaner och demokrater varenda onsdag börjar vid 7:00 och många gånger fungerar tills slutligen de tidiga morgontimmarna. Den dåraktiga delen om Poker är att det har sitt ursprung i vilda västerländska dagarna och är nu bara godkänt i utomeuropeiska länder i dess ställe i regionen den uppfanns.

närvarande USA Immigration and Customs Enforcement spenderar tusentals att göra ett försök att stänga av och åtala online webbplatser spel Internet, men de webbplatser på Internet är fortfarande tillgängliga utomlands med bara en knapptryckning. Detta är ohälsosamt inte bara med tanke på att det lämnar öppningar för bedrägeri och spänn penningtvätt men också miljarder pounds nu utomlands när de skulle vara under i USA medhjälp marknaden. I vissa stater denna typ av som Kalifornien och Texas, ett antal senatorer gör ett försök outtröttligt för att konstruera kostnader som inte bara kommer att stärka UIGEA genom att reglera online-kasinon, men också beskatta operatörer så korrekt som spelare. Vissa kostnader skulle också förbjuda användning av webbplatser som inte är beroende på deras tillstånd. För närvarande onlinespel är inte olagligt samtidigt de federala myndigheterna också aktivt söker efter ett sätt att förbjuda onlinespel till regionen som en komplett. Naturligtvis finns det ständigt två olika tankar om denna fråga och några utför arbete för att finna ett sätt att göra onlinespel en ansedd element för alla under solen. Det finns några presidentkandidater som Gary Johnson som lovar att legalisera onlinespel, ett antal distinkta politiker upplever att legalisera onlinespel och reglera den skulle kunna bära 42000000000 $ i intäkter kontra dollar blir använt lämplig nu att stänga utländska spel .



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar